Емблематичната сграда на СДС на Раковски 134 от днес е с

...
Емблематичната сграда на СДС на Раковски 134 от днес е с
Коментари Харесай

НФСБ и СДС са съседи в сградата на Раковски 134

Емблематичната постройка на СДС на " Раковски ” 134 от през днешния ден е с н ов жител -  вицепремиерът Валери Симеонов. Там ще се обитава централата на неговата партия НФСБ.
С водосвет и икона на свети Георги Валери Симеонов и сътрудниците му се нанесоха на етажите, които до неотдавна обитаваха Съюз на демократичните сили, отбелязва.

" Дай, Боже, тези пространства да се трансфорат в щаба, откъдето ще върви нашата активност патриотична ", съобщи вицепремиерът.

Това право получиха поради резултатите на партията на последните избори. Дейността обаче неразривно ще върви с тази на Съюз на демократичните сили. И по този начин НФСБ ще стопанисват два етажа, а Съюз на демократичните сили - други два.

" Тази централа дълги години е била знак на Съюз на демократичните сили и ние към момента сме тук " , безапелационен беше Божидар Лукарски. 

Остават чартърен с пари от н еправителствена организация . А дали близостта, с изключение на физическа ще стане и политическа на идните локални избори, към този момент никой не се дава отговор.
" Ние ще имаме народен съвет. На него ще решим бъдещото на партията, не изключвам нищо. Рано е да приказваме. Ако приказваме, първо ще е с Валери Симеонов и след това с вас ", разяснява Лукарски.

" За нас няма анатемосана партия. Тези, с които в никакъв случай няма да водим разговор, са Движение за права и свободи и техните разклонения.  Със Съюз на демократичните сили имаме сградно общуване, нямаме домсъвет. Фактът, че беше ни предоставена тази постройка, до прочут степен ни задължава ", посочи Симеонов .

В продължение на месеци част от постройката беше ремонтирана.

А кабинетът, който до неотдавна е бил на Божидар Лукарск и, към този момент ще е офис на вицепремиера Симеонов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР